För att förstå fördelarna med att använda sig av profilkläder så måste man för det första ha klart sig vad profilkläder egentligen är för något. Det är inte alla som vet vad profilkläder är för något så därför kan det vara bra att förklara vad det innebär. Med profilkläder menas kläder som profilerar ett företag utåt, eller varan som företaget säljer.

 

Ofta är det företagets logga eller namn som syns på kläderna. Det kan vara alltifrån ett stort och tydligt märke till något lite mer diskret. Handlar det om att de anställda ska synas väldigt tydligt så kan en stor logga vara på plats medan om det handlar om kläder som ska ges bort till kunder så kanske det är bättre att välja något mer diskret.

 

Man vill trots allt att kunderna ska använda kläderna för att få ännu mer reklam. Det kan även handla om en ganska unik färg. Kanske vill ett företag att deras anställda ska förknippas med neongröna kläder och sådant skapar förstås en igenkänningsfaktor som kan vara mycket värd. Ibland väljer företag att använda sig av en färg på kläderna som redan finns med i företagets logga.

PROFILKLÄDER

HITTA INSPIRATION I VÅRA LEVERANTÖRKATALOGER

Via Media AB

Östervångsplan 15

261 44 Landskrona

072-7410780

info@via-media.se